Ceļojumu odziņas:
Ja vēlies uzzināt vairāk par Seišelu salām, noskaties šo video: https://goo.gl/pdj9Mg
Piedāvājam dažādas kāzu paketes:
„Paradīze”
„Maigais vilnis”
„Salas brīze”
Ceļojuma cenā ietilpst:
Papildus izmaksas:
„Paradīze” – 756 EUR
„Maigais vilnis” – 1200 EUR
„Salas brīze” – 2004 EUR
Papildus pakalpojumi:
*Kāzas nenotiek svētdien un valsts svētku dienās; kāzas notiek laika posma no 13:00 līdz 16:00
Laulības legalizācija
Ja dokuments ir izdots valstī, kas ir 1961. gada 5.oktobra Hāgas konvencijas "Par ārvalstu publisko dokumentu legalizācijas prasības atcelšanu" dalībvalsts, tā īstums ir jāapliecina ar apliecinājumu "Apostille" attiecīgās ārvalsts, kura izdevusi dokumentu, kompetentajā iestādē. Ar "Apostille" apliecināts dokuments ir derīgs iesniegšanai Latvijas valsts iestādēs bez citas papildus apstiprināšanas.
SEIŠELU SALAS
Platība. 455 km2.
Galvaspilsēta. Viktorija.
Ģeogrāfija. Augsti attīstīta mononacionāla salu valsts Āfrikā uz ziemeļaustrumiem no Madagaskaras. Sastāv no apmēram 115 salām, no kurām 33 ir apdzīvotas.
Klimats. Seišelu salas atrodas nedaudz uz dienvidiem no ekvatora – šeit ir valda tropu klimats no novembra līdz aprīlim ir lietus sezona, ko nosaka musonu lieti. Janvāris ir vismitrākais, un visvairāk nokrišņu ir galvenajā Mahes salā un Silhouette salā. No maija līdz oktobrim ir saulains un sauss laiks. Jūlijs un augusts ir sausākie mēneši. Gaisa temperatūra svārstās no 24ºC līdz 31ºC.
Iedzīvotāji. 82 494.
Valoda. Angļu, franču.
Reliģija. Katoļi (90%), anglikāņi (8%).
Nacionālie ēdieni. Seišelu salās ir savdabīga virtuve. Vietā, kur atliek vien uzkāpt kokā, vai izmest jūrā tīklu, kulinārijas māksla attīstījās, lai spētu apmierināt gan vienkāršus, gan izsmalcinātus gardēžus. Salas pamatiedzīvotāju tradīcijas ir apvienojušas ar angļu, franču, ķīniešu, indiešu mantojumu. Šeit ir pieejamas visdažādākās garšvielas, kokosrieksti, citi tropu augļi, kā arī, nenoliedzami, nepārspējamās un gardās jūras veltes. Vietējā kulinārijā dominē kūpinātas, ceptas un citādi apstrādātas zivis un tunča steiks. Ļoti gardas ir vietējās garneles – vai nu saldā mērcē, vai ceptas ķiploku sviestā. Savukārt no astoņkāja kokosriekstu krēmā nespēs atteikties neviens. Īpaša vērība jāpievērš tam, ka šeit cieņā ir ļoti asas garšas, tāpēc ir ieteicams sākumā izvēlēties maigas versijas, un pēc tam atkarībā no vēlmēm.
Ko sagaidīt?
Ko tur var darīt un redzēt?
Vērts likt aiz auss!